28 Şubat 2014 Cuma

That 70s Show izle


İMBD : 8.5
diziSRT Puanı : 10
Tür : Komedi , Romantik
Yapım Yılı : 1998
Takip Eden Üye : 14

Eric Forman 1976'da Wisconsin'de ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte gelişimini sürdüren tipik bir lise öğrencisidir. Çoğu grup gibi o ve arkadaşları da hep beraper ağlayıp hep beraber gülüyorlar. That 70's Show, 70'lerdeki tavırları, olayları, modayı ve o zamanlar büyüyüp şimdi 30-40 yaşlarında olan insanları anlatıyor.

1976'da Wisconsin, Point Place'de yaşayan 17 yaşındaki gençlerin hayatları etrafında dönüyor. Grubumuzun esas adamı Eric Forman (Topher Grace), anne ve babası Kitty ve Red'in (Debro Jo Rupp & Kurtwood Smith) otoritesi altında yaşamaktadır. Eric'in sevgilisi Donna Pinciotti de(Laura Prepon) hemen yan evde anne ve babası Midge ve Bob (Tanya Roberts& Don Stark) ile yaşamaktadır. Grubun kalanında ise Amerikan kültürünü sünger gibi emen değişim öğrencisi Fez (Wilmer Valderrama), bir ayrılıp bir barışan sevgililer Jackie Burkhart ve Michael Kelso (Mila Kunis & Ashton Kutcher) ve Xerox'un dünyayı ele geçireceği yönünde komplo teorileri kuran Steven Hyde (Danny Masterson - Reis) bulunmaktadır.

Grubumuz zamanını genel olarak Eric'in bodrumunda hayatlarını, ailelerini ve geleceklerini düşünerek geçirirler, aynı zamanda delikanlılıklarını yaşarlarken de küçük aksiliklerin getirdiği komik olaylar peşlerini bırakmaz. That 70's Show dizisi bizleri geçmişe götürerek sandığın dibinde kalmışları gün yüzüne çıkarıyor. İzlenilesi.

kaynak : That 70s Show izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder