27 Şubat 2014 Perşembe

The Mindy Project izle


İMBD : 6.5
diziSRT Puanı :
Tür : Komedi
Yapım Yılı : 2012
Takip Eden Üye : 9

THE MINDY PROJECT Emmy ödülüne adaylığı olan senarist ve yapımcı Mindy Kaling'in (The Office) yarattığı bir dizidir. Dizide başarılı bir kariyere sahip olmasına rağmen, özel hayatındaki kötü alışkanlıklardan kurtulmaya çalışan bir kadının yaşadıkları anlatılıyor. Ne de olsa, kaç doktor eski sevgilisinin düğününde uygunsuz bir şekilde kadeh kaldırır, bir yabancının havuzunda boğulma tehlikesi geçirir veya bir doğuma girmek üzereyken ahlaka aykırı davranışta bulunduğu için tutuklanır ki?

Komik, sabırsız ve patavatsız MINDY LAHIRI Meg Ryan'ın rol aldığı bütün romantik komedi filmlerinden alıntı yapabilmektedir. İyi filmleri de kötü filmleri de sever Mindy, çünkü kız her zaman yakışıklı adamı elde etmektedir. Mindy daha dakik olmaya, daha az para harcamaya, kilo vermeye ve daha çok kitap okumaya karar verir. Tüm bunları, mükemmel erkeği bulan mükemmel bir kadın olmak için istemektedir. Mindy başarılı bir kadın doğum doktorudur ve bu uzmanlığını hayatını hiç de kolaylaştırmayan birkaç doktorla paylaşmaktadır.

JEREMY REED sürekli kötü haberler vererek etrafındakileri geren biridir. Ayrıca Reed'in Mindy ile tek paylaştığı uzmanlık alanı değildir, Mindy'nin direnmek için gösterdiği tüm çabalara rağmen, bazen yatağını da paylaşmaktadır. Jeremy komik, bencil ve çok seksidir. DANNY CASTELLANO ise tam aksine çok çabuk sinirlenen ve Mindy'nin hastalarını çalan bir adamdır. Danny, Mindy'nin her hareketini eleştirir, özel hayatını hatta çalışma anlayışını bile. Ama Mindy dışında herkes onun eleştirdiği kadının iş hayatında yaptıklarına aslında hayran olduğunun farkındadır. İşçi bir aileden geliyor olması omzunda bir yük gibidir. Ama Mindy kabul etmeye dayanamasa da, başarılı bir doktordur Danny.

Ofisin diğer çalışanları karşılama görevlileridir: sürekli Mindy'i etkilemeye çalışan genç, ciddi ama kolay heyecanlanan BETSY PUNCH, iyi bir partinin nerede olduğunu her zaman bilen ve Danny'e gizli gizli ilgi duyan SHAUNA DICANIO. Mindy üniversiteden arkadaşı GWEN GRANDY ile sık sık görüşmektedir. Valinin kızı olan Gwen neşeli, sözünü sakınmayan eski bir parti kızıdır. Gwen şu anda bir hesap uzmanıyla evlidir ve altı yaşında bir kızı vardır. Kariyerinde yükselmeye ve bazı şartlara uyan (uyuşturucu kullanmayan, gizli bir ailesi olmayan ve dar pantolon giymeyen vs.) bir adamla tanışmaya çalışan Mindy'nin neler yaşayacağını sadece zaman gösterecektir.

kaynak : The Mindy Project izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder