1 Mart 2014 Cumartesi

Nikita izle


İMBD : 7.4
diziSRT Puanı : 8.98
Tür : Aksiyon , Dram , Suç
Yapım Yılı : 2010
Takip Eden Üye : 105

Nikita, bundan altı yıl önce bir polis memurunun ölümünden sorumlu tutularak hakkında idam hükmü verilmiş genç bir kadındır. Ölüme doğru gittiğine inanırken, Division adıyla tanınan Amerikan gizli servis birimi, Nikita'ya yeni bir şans verdiklerine ve onu ölümden kurtardıkları takdirde ülkesine hizmet vereceğine inandırıyorlar.

Fakat Nikita’dan sakladıkları en önemli nokta, onu bundan sonra üstün nitelikli bir ajan ve suikastçı olarak yetiştirecekleridir. Zira Division bünyesine aldığı insanları, mükemmel birer katile dönüştüren ve çok sıkı kuralları olan bir birimdir. Fakat Nikita hapsolduğu bu çemberde kurallardan birisini yerle bir edip bir sivile âşık olur ve sevdiği adamla normal insanlar gibi bir hayat yaşamak ister.

Her türlü işleyişini bildiği Division bu duruma elbette izin vermez ve Nikita'nın svgiliini infaz eder. Sevdği elinden alınan her inan gibi kin ve nefretle dolan Nikita kimsenin başaramadığını başarıp, Division'dan kaçmayı başarır. Üç yıl boyunca saklandıktan sonra artık intikam için geri dönen Nikita, birime bağlı yetiştirilen acemilerden Alex'i de kendi yanına çekerek büyük bir savaşın içine giriyor...

Luc Besson yönetmenliğinde çekilen Fransız filmi Nikita'dan yola çıkılarak hayata geçirilen dizi, Point of no Return ve La Femme Nikita yapımlarının da yeniden çevrimi niteliğinde.



kaynak : Nikita izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder