1 Mart 2014 Cumartesi

Ripper Street izle


İMBD : 7.8
diziSRT Puanı : 9.11
Tür : Gizem , Suç
Yapım Yılı : 2012
Takip Eden Üye : 27

Londra'nın varoş semtlerinden Whitecapel'da ortaya çıkan ve 20'ye yakın cinayet işleyen Karındeşen Jack'in yakalanamadığı ve uzunca bir süredir ortalıkta görünmediği bir zamandan sonra H Tümeni (H Division) daha rahattı belki de... H Tümeni, çağın karanlık atmosferine ayak uydurmuş ve suçluların korktuğu acımasız bir polis teşkilatı olarak ün yapmıştı. Müfettiş Edmund Reid (Matthew Macfadyen), Çavuş Bennet Drake (Jerome Flynn) ve çaylak Hobbs'un (Jonathan Barnwell) öne çıktığı bu takımda hâlâ geçmişten gelen izler ve korkular yerini korumaktadır.

Reid'e bu zor görevlerde, eski Amerikan ordusu askeri Yüzbaşı Homer Jackson' da (Adam Rothenberg) cesetlerde incelemeler ve otopsi yaparak yardım ediyor ve ipuçlarını kovalamakta Reid ve arkadaşlarıyla sırt sırta vererek sahada yer alıyordu. Karındeşen Jack'in ortadan kaybolmasına sevinenler kadar bu işten ekmek yiyen gazeteciler gibi üzülenler de vardı. Sonuçta bir seri katil de olsa turistlerin ilgisini çekmiş ve o varoş semt için birçok iş imkanı sağlamıştı.

Bu yüzdendir ki her yeni cinayet vakasında H Tümeni'nin işini zorlaştıracak gazeteci Best yada emektar müfettiş Abberline gibi isimler ortaya çıkacaktı. Bu düzen içinde Reid'in tek amacı ise Jack'in onu düşürdüğü bu durumdan kurtulabilmek ve suçlularla olan savaşına kaldığı yerden devam edebilmektir.

kaynak : Ripper Street izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder