2 Mart 2014 Pazar

Six Feet Under izle


İMBD : 9.2
diziSRT Puanı : 8.38
Tür : Dram
Yapım Yılı : 2001
Takip Eden Üye : 23

Six Feet Under, Los Angeles'taki Fisher & Diaz Cenaze Evi'nin sahibi ve işletmecisi bir ailenin yaşamı. Geçimlerini 'başkalarının ölümlerinden' kazanan bir ailenin' Aile şirketinin kurucusu ve evin reisi Nathaniel Fisher artık yaşamıyor; aile bireylerinin kalplerinde ve düşlerinde ise tahmin edemeyeceğiniz kadar 'capacanlı'.

Nate Fisher (Peter Krause) : Fisher Kardeşler'in en büyüğü. Babasının trajik ölümüne kadar Seattle'da yaşıyordu. Fisher & Sons Cenaze Evi'nin yarısı ona miras kaldığında aklına ilk gelen, payını babasının rakibine satmak oldu. Kardeşi David ile konuştuktan sonra şirketin yoluna devam etmesine karar verdiler.

David Fisher (Michael C. Hall) : Fisher Kardeşler'in ortancası. 20 yaşından bu yana aile işinin ayrılmaz bir parçası. Nate'in şirketi satma önerisine başta sıcak baksa da Nate vazgeçip 'devam kararı alınca' düşlerini yok sayıp aile şirketi için çalışmaya ikna oldu.

Claire Fisher (Lauren Ambrose) : Fisher Kardeşler'in en küçüğü. Büyüdüğü ev her zaman doluydu; ölmüş ya da yas tutmakta olan insanlarla'

Ruth Fisher (Frances Conroy) : Ruth, Fisherlar'ın, hayatını insanlarla ilgilenerek, onlar için bir şeyler yapmaya çalışarak geçiren anneleri.

Nathaniel Fisher (Richard Jenkins) : Fisher Ailesi'nin reisi. Cenaze arabasıyla yaptığı bir kazada öldü. Sık sık dalga geçmek için bir hayalet olarak ailesine görünüyor ve onlara birçok zaman ilham veriyor

kaynak : Six Feet Under izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder