2 Mart 2014 Pazar

Spartacus: Gods of the Arena izle


İMBD :
diziSRT Puanı : 8.58
Tür : Aksiyon , Dram , Macera , Tarih
Yapım Yılı :
Takip Eden Üye : 107

Spartacus: Gods of the Arena bizi Spartaküs’ten öncesine, Capua’da yepyeni şampiyonların doğduğu bir döneme götürüyor. Gladyatörlük efsanesinde derinlere inerken, ideallerine bağlı yaşayan kahramanımız Spartaküs’ün yerini zevk düşkünü Gannicus alıyor.

Yeni karakterler ve akıl almaz mücadelelerin yer aldığı Spartacus: Gods of the Arena, Spartaküs’ün başkaldırdığı çarpık düzenin nasıl geliştiğini ekranlara taşıyor. Spartaküs’ün henüz ayak basmadığı Batiatus’un gladyatör okulu, zevk ve sefa düşkünü şampiyonu Gannicus’un omuzlarında yükselişe geçmiştir. Okulu babasından devralmayı bekleyen Batiatus, gladyatörlerini en yüksek mertebede dövüştürmek için her türlü entrikayı çevirmeye hazırdır. Tabii sadık eşi Lucretia her zamanki gibi planlarının en büyük destekçisidir.

Eski arkadaşları Gaia’nın da yardımıyla güç kazanmak ve Capua’yı yönetmek için sınır tanımayacaklardır. Bu yeni diziyle Spartacus: Blood and Sand’de tanıştığımız karakterlerin bulundukları noktaya nasıl geldiklerini öğrenirken, Batiatus’un okulunun adım adım nasıl yozlaştığına, hırs ve ihanetle değişen hayatlara tanıklık edeceğiz. Gods of the Arena’da, arenada olduğu kadar Batiatus’un evinde de gerilim dorukta olacak.

kaynak : Spartacus: Gods of the Arena izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder