2 Mart 2014 Pazar

The Bridge izle


İMBD :
diziSRT Puanı : 6.67
Tür : Dram , Gerilim , Gizem , Suç
Yapım Yılı :
Takip Eden Üye : 29

ABD ve Meksika'dan Sonya North ve Marco Ruiz isimli iki cinayet masası dedektifin bir suç vakası sonrasında Amerika-Meksika sınırındaki El Paso'da beraber çalışmaya başlaması ve sınırın her iki tarafında da cinayetler işleyen bir seri katilin peşine düşmeleri ekseninde gelişen bir olay örgüsüne sahip dizinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim Alman aktris ve eski model Diane Kruger oldu. Diane Kruger ana kadın karakter El Paso cinayet masası dedektifi Sonya North'a hayat verecek.

A Better Life filmindeki Carlos Galindo rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında 2012 senesi Oscar adaylığı kazanmayı başaran Meksikalı aktör Demián Bichir, dizide El Paso cinayet masası dedektifi Sonya North'un (Diane Kruger) partneri olan Meksikalı dedektif Marco Ruiz karakteriyle karşımızda olacak.

Sınırın Meksika tarafında yaşayan ve kocasının ani kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sonucu dul kalan zengin birisi olarak nitelendirilen Charlotte Millwright karakteriyle Annabeth Gish (The X Files, Pretty Little Liars, The West Wing, Mystic Pizza), El Paso Polis Departmanı'nda Sonya North'un patronu Lt. Frank Wade karakteriyle Ted Levine (Monk, Luck, Silence of the Lambs) ve yerel bir kadın sığınma evinde görevli ancak gizemli bir çifte hayat süren Steven Linder karakteriyle Thomas M. Wright (Top of the Lake) gibi isimler dizinin oyuncu kadrosuna katılan diğer isimler olmuşlardı.

kaynak : The Bridge izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder